Este așa de minunat să fii în voia lui Dumnezeu!

Eram în trecere prin Namibia având de rezolvat niște documente. Gândul meu nu era să stau mult timp în Namibia și cum în anul 2020 am fost în Kalahari mă gândeam doar să trec să salut echipa, dar Dumnezeu a avut un alt plan cu mine. Undeva s-a produs   o eroare și am înțeles că documentele mele vor intarzia. Am luat legătura cu Dani Pater să văd ce mai fac, să trec să-i salut, dar când am ajuns acolo am înțeles ca voia lui Dumnezeu a fost sa fiu în acel timp în Kalahari.

Una dintre voluntare îmi spunea că s-a rugat mult ca Dumnezeu să le trimită un ajutor, în acea perioada mama Neli fiind la conferință în România. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru planul pe care l-a avut cu mine și pentru mine. Dumnezeu a creat contexte în care m-a ridicat. Totul este spre slava Lui. Mulțumesc echipei care m-a primit cu atâta căldură. Am întâlnit o echipa foarte frumoasă, am slujit Domnului toți împreună cu bucurie, cum spune Psalmul 100: “Slujiți Domnului cu bucurie, veniți cu veselie înaintea Lui”. 

Donații școala KNH

Mi-am dorit să mai rămân, dar Dumnezeu a avut alt plan cu mine. Am mers să-mi prelungesc viza, chiar să-mi cer viza în scop de angajare/muncă, dar nu au vrut să-mi mai prelungească chiar dacă mai aveam dreptul. M-am întristat, apoi m-am rugat și mi s-a făcut de cunoscut că atât a fost voia lui Dumnezeu de data asta să slujesc acolo. Pot să spun: “Doamne Dumnezeule multe sunt minunile și planurile tale pentru mine, nimeni nu se poate asemăna cu Tine, aș vrea să le vestesc și să le trâmbitez dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc”. (Psalmul 40:5)

Vă încurajez să vă lăsați conduși și călăuziți de planul lui Dumnezeu!! Este așa de minunat să fii în voia Lui. Am văzut mare nevoie de voluntari atât la școală cât și pe sate. Eu pe sate am fost mai mult implicată deoarece nu știu engleza, dar este așa mare nevoie. Ne primeau cu atâta bucurie și la școală cu copiii nu este ușor, dar bucuria este mare când cunoști provocările și la urmă vezi rezultatele. Slavă lui Dumnezeu!! Dumnezeu să-i întărească pe ceice sunt pe perioade lungi sau scurte. 

 

Pentru fratele Ovi, mama Neli si Dani- Dumnezeu să vă întărească, să lase peste voi lumină, favoarea , călăuzirea Domnului, putere și protecție fizică și spirituală!