devino VOLUNTAR

Together we can do more

Nu e o aventură, nu e o lucrare omenească, nu e o lucrare umanitară,
nu e un spectacol la care ești chemat doar să privești…

avem nevoie de ajutorul tau

Educație

Kalahari New Hope Primary School are nevoie de tineri care iubească copiii și lucrarea evangheliei, care să fie gata să lucreze în echipă și să nu dea înapoi dinaintea provocărilor, fiind disupuși să își ia un angajament pe termen lung.

Hrană

În privința pâinii cea de toate zilele, unii dintre ei duc lipsă. O realitate de necontestat este aceea că omul flămând nu se poate sătura doar cu predici. Hrana este una dintre cele mai mari nevoi în Africa. Oferirea de alimente acestor oameni deschide o ușă pentru vestirea Evangheliei.

Misiune pe sate

Deși ajutăm poporul boshiman cu hrană, îmbrăcăminte, le construim case și dezvoltăm multe proiecte pentru a le ușura viața celor de aici, totuși nu uităm că scopul nostru principal pentru care am venit în Kalahari este acela de a propovădui Evanghelia, ca oamenii să accepte jertfa Domnului Isus Hristos pentru a fi mântuiți.

Asistență medicală

Avem dotările necesare unui cabinet medical si a unei clinici stomatologice, însă avem nevoie de oameni specializați pentru a practica. Nevoia de medici, asistenți sau farmaciști este stringentă. Ne dorim să avem medici specialiști, farmaciști și asistenți medicali, acreditați de către Ministerul Sănătății pentru a putea practica medicina aici. Din cauza infecțiilor, îmbolnăvirilor, nevoile sunt imense.

Orfani

Dumnezeu ne cere să avem grijă de cei orfani, așa că te poți implica în acest proiect donând. Resursele donate ajung exact acolo unde e nevoie de ele

Bebeluși

…în curs de actualizare

 

Agricultură

…în curs de actualizare

Contabilitate

…în curs de actualizare

Administrarea bazei

…în curs de actualizare

vreau să devin
VOLUNTAR

Fie că vrei să te implici, fie că ești doar curios cu privire la voluntariat sau la lucrarea desfășurată de Kalahari New Hope, simte-te liber să ne scrii fie prin formularul adiacent, fie prin oricare altă metodă de comunicare ce o poți găsi pe pagina de contact și în cel mai scurt timp posibil îți vom răspunde. 

7 + 1 =