Agriculture PROJECT

Baza de misiune este situată într-o zonă izolată, însă înconjurată de 2 ha de teren. Cei care au ajuns aici misionari au avut provocarea de a-și procura hrana, iar gândul lor s-a îndreptat înspre ceea ce știau mai bine să facă: agricultură. Terenul a fost defrișat, s-a construit un sistem de irigare. S-au plantat legume și minunea a fost că ele cresc, se pot cultiva. Astăzi, grădina din jurul bazei este un proiect important, o parte necesare a misiunii. Legumele cultivate aici sunt o sursă de hrană pentru întreaga bază de misiune, pentru școală și pentru locuitorii din satele învecinate bazei.

Grădinărit

Proiectul de grădinărit a fost început în anul 2020, după ce viabilitatea lui a fost dovedită în baza de misiune. Localnicii sunt încurajați să defrișeze și să împrejmuiască terenul necesar grădinii, iar uneltele necesare sunt oferite de către misiune.

În decursul anului 2020 s-au defrișat și s-au amenajat grădini pe o suprafață aproximativ 150 de ha. Deoarece acest proiect absoarbe foarte multe resurse financiare, el se află deocamdată pe hold.