Misiune - mărturia lui Beniamin

Pacea Domnului, 

mă bucur foarte mult că Domnul a îngăduit să fiu aici și să slujesc în Kalahari. Domnul mi-a deschis ușa ca să vin în Namibia și am profitat din plin de ea. Domnul lucrează așa de minunat aici!

Am văzut mâna Domnului chiar și la Școala Biblică, acolo unde am fost toți la un loc împreună cu liderii spirituali ai boșimanilor pe care i-am adus din satele lor. Au fost multe cântări, dar mai mult ca orice ne-am axat foarte mult pe rugăciuni și pe studiu biblic. Aveam rugăciuni chiar și noaptea. Ne trezeam noaptea pentru o oră de rugăciune, iar dimineața începeam iarăși ziua cu rugăciune, în cântare, studiu biblic și post, aceste activități desfășurându-se în majoritatea zilelor.

M-am bucurat foarte mult pentru că am văzut că Domnul lucrează între liderii boșimani, cum îi ridică, cum Domnul îi întărește și îi cercetează prin Duhul Sfânt! Lucru acesta s-a simțit foarte mult în rugăciune când cobora prezența Duhului Sfânt peste noi. O singură rugăciune ajungea câteodată până la jumate de oră sau chiar o oră. Ne bucurăm pentru că Domnul lucrează, îi cercetează pe boșimani și ridică sufletele lor doborâte de întristare și de diferite stări. Vrăjmașul vine să le aducă aceste stări asupra lor și încearcă să-i înlăture de pe cale.

Odată, când am fost la Școala Biblică a venit un om și Domnul a făcut de cunoscut că trebuia să ne rugăm pentru eliberarea lui. Lucrul acesta a fost de fapt încredințat liderilor, Domnul le-a descoperit lor prin vedenii și prin vise că trebuia să se roage pentru persoana respectivă, să stea în spărtură și să îi sprijinească. Domnul prin ei a ridicat și a restaurat sufletul respectiv, iar astăzi el este împreună cu ei și slujește alături de ei.

Ne-am bucurat cum Domnul a lucrat și lucrează în continuare printre ei, vedem mâna Lui cum lucrează zilnic! Nu putem decât să-I dăm Slavă, să stăm la dispoziția Lui ca El să ne poată folosi și pe noi la rândul nostru în partea de slujire pe care o facem.

Motive de rugăciune

Un motiv de rugăciune ar fi ca Domnul să scoată voluntari. Haideți să ne rugăm ca Domnul să scoată lucrători destoinici pentru orice lucrare bună, care să stea în spărtură pentru oamenii de aici, pentru boșimani. Haideți să ne rugăm ca Domnul să scoată suflete dornice, suflete sincere, care caută să facă voia Domnului, oameni care indiferent de dorințele și planurile personale aleg să stea și să facă voia Domnului, aleg să se dedice Lui.

Fie ca Domnul să își găsească plăcerea în sufletele acestea care își dedică viața pentru El, care stau în spărtură pentru alții și care se jertfesc pentru oameni.

Fiți binecuvântați!