“Ce bun este Domnul!

Am vazut saptamana aceasta ce mare bucurie e sa primesti cateva haine. Poate noi ne cumparam in fiecare luna cate o haina noua si trebuie sa fie si “la moda”, dar copiii de la scoala primesc de doua ori pe an un rand de haine si incaltaminte si sunt multumitori cu ceea ce primesc. Ii priveam cu atata admiratie in timp ce imi aratau fericiti hainele lor. Ce frumosi erau toti imbracati cu haine frumoase si curate. Acum nu le mai este atât de frig, in mod special dimineata in drum spre scoala.
Atat de mult este lipit sufletul meu de ei!
Ei ma fac sa rad, sa plang de bucurie si de tristete, imi dau imbratisari si zambete zilnice, datorita lor modelarea e mai intensa, dar aducatoare de atatea beneficii in viata mea.
Prin ei, Dumnezeu isi arata dragostea fata de mine si pot sa vad si dragostea Lui fata de ei. Sunt atat de pretiosi in ochii Lui!

Donații școala KNH
Donații școala KNH
Donații școala KNH
Donații școala KNH
Donații școala KNH

Fiecare zi este diferita pentru ca nu stiu ce aduce cu ea. Unii copii lipsesc de la scoala de cateva ori pe saptamana si imi fac griji pentru ei, altii sunt atat de constiinciosi si nu lipsesc nici macar o zi de la scoala. Cand ii privesc, sunt incurajata sa cred ca nu este in zadar munca mea, pentru ca vad si progrese, Slava Domnului!

In Kalahari nici o zi nu e la fel, avem activitati diverse si intense. Incercam sa tinem pasul cu programa școlară, dar sa punem accent si pe invataturile biblice, iar cantarile in mai multe limbi ne umplu zilele si astfel ca neobositi, neinfranti samanta este semanata…

Semestrul acesta a trecut atat de repede si deja suntem spre final, in toiul pregatirilor de examene si incheierea mediilor. A mai trecut o vreme din viata noastra, atat de fragila si scurta, dar stiu ca Domnul a lucrat in inimile lor cu blandete si rabdare, asa cum ne invata si pe noi sa fim fata de ei. Am incredere ca tot ce a fost semanat, prin lucrurile mici si neinsemnate, cele care s-au vazut si care nu s-au vazut, v-a aduce rod in viețile lor. Domnul este credincios si doar prin El se face lucrarea aceasta, El ne calauzeste si ne intareste zilnic.

Ma gandesc la toti cei care ma sustin in rugaciune si ii multumesc Domnului ca sunt cu mine, de partea mea, ca nu sunt singura si ma simt asa de incurajata. Fratii si surorile sunt familia minunata prin care Domnul imi spune ca ma iubeste.

Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile!”

Alexandra Grunzac, Kalahari, Mai 2023