Vrei sa ne ajuti? Sunt multe modalitati prin care o poti face!

Mai jos gasesti o lista din care te poti inspira pentru a da o mana de ajutor lucrarii din desertul Kalahari.

Fa o donatie

Intreaga lucrare functioneaza si inainteaza datorita credinciosiei si darniciei celor de acasa. Astfel sustii >60 sate cu cele necesare supravietuirii. 

Devino voluntar

Vrei sa fii voluntar in Africa? Esti harnic si saritor in a da o mana de ajutor? Sau iti place sa lucrezi cu copiii si esti calificat pentru a fi profesor? Conditiile dificile d e trai nu sunt o problema pentru tine? Scrie-ne

Roaga-te

Credem in puterea rugaciunii si avem nevoie de sustinerea voastra. Rugati-va pentru voluntari ca sa aiba calauzire si sa fie intariti, pentru scoala KNH, pentru boshimani si liderii religiosi dintre boshimani.

Strangere de ajutoare

Ocazional se organizeaza strangeri de ajutoare din diverse locatii in Romania, Austria, Italia, Spania, UK si alte tari ale UE, cat si din America. Ajutoarele pot consta in haine, paturi, hrana, si altele in functie de nevoi. Aceste strangeri de ajutoare vor fi anuntate in sectiunea “Anunturi”.

Voluntar de acasa

Iti doresti sa fii voluntar in orasul in care te afli? Ne bucuram de asta! Te poti implica activ in echipa media, daca ai o pasiune in corectarea textelor si editare foto/video sau in web development. Te poti implica ocazional in organizarea de strangeri de ajutoare.

vreau sa AJUT

Fie ca vrei sa te implici, fie ca esti doar curios cu privire la voluntariat sau la lucrarea desfasurata de Kalahari New Hope, simte-te liber sa ne scrii fie prin formularul adiacent, fie prin oricare alta metoda de comunicare ce o puteti gasi pe pagina de contact si in cel mai scurt timp posibil iti vom raspunde. 

5 + 10 =