Blog

Jurnal de misiune

Exemplu: Extras din jurnalul de misiune – Ianuarie 2020

  2 Petru 3:12 "...grabind venirea zilei lui Dumnezeu."   Africa – Namibia – Kalahari (un desert provocator) – tribul san (un trib inconjurat de misterii) - Kalahari New Hope (o misiune plina de viata, de actiune) sau Africa (o arena cumplita) – in tribune...

read more

Exemplu: Extras din jurnalul de misiune – Noiembrie 2019

  Purtam intotdeauna cu noi, in trupul nostru, omorarea Domnului Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru. Astfel ca in noi lucreaza moartea iar in voi viata. Intelegi dragostea doar atunci cand te dai tu cu totul (extras din jurnalul unei...

read more

Postari

Este așa de minunat să fii în voia Lui!

Este așa de minunat să fii în voia Lui!

Eram în trecere prin Namibia având de rezolvat niște documente. Gândul meu nu era să stau mult timp în Namibia și cum în anul 2020 am fost în Kalahari mă gândeam doar să trec să salut echipa, dar Dumnezeu a avut un alt plan cu mine. Undeva s-a produs o eroare și am înțeles că documentele mele vor intarzia. Am luat legătura cu Dani Pater să văd ce mai fac, să trec să-i salut, dar când am ajuns acolo am înțeles ca voia lui Dumnezeu a fost sa fiu în acel timp în Kalahari.

read more
Când Dumnezeu schimbă rutina vieții tale!

Când Dumnezeu schimbă rutina vieții tale!

Când Dumnezeu schimbă rutina vieții tale!

Oportunitatea de-a merge în Namibia a venit atunci când mă simțeam frustrată cu rutina vieții mele de zi cu zi din Irlanda. Simțeam că făceam atâtea pentru mine și prea puține comori strângeam pentru cer. Mă grăbeam diminețile să ajung la muncă, ca apoi să mă grăbesc la biserică, și după aceea acasă.
Tot o grabă…
Eram prinsă în rutina vieții și nu puteam să mă bucur de momentele pe care le trăiam.
Uitam că aveam parte mereu de cel puțin o rugăciune ascultată și împlinită, pentru că eram prea preocupată să se împlinească următoarea și apoi următoarea.

read more
Ziua mă topeam de căldură, iar noaptea mă prăpădeam de frig

Ziua mă topeam de căldură, iar noaptea mă prăpădeam de frig

Am revenit din nou cu veşti noi, veşti proaspete din Kalahari şi după cum se zice în popor “toamna se numără bobocii”, consider că este bine să fac o retrospectivă a anului trecut. De ce spun aşa, poate o să înțelegeți la urmă…

Unii dintre voi ştiți foarte bine cum stau lucrurile pe aici şi aş dori să reamintesc cuvintele lui Iacov pe când păştea oile socrului său Laban: “Ziua mă topeam de căldură, iar noaptea mă prăpădeam de frig” Geneza 31:40. Cuvinte fără de sens în lumea civilizată dar resimțite din plin aici.

read more
Binecuvântările Lui sunt precum ziua de odihnă pentru un om obosit!

Binecuvântările Lui sunt precum ziua de odihnă pentru un om obosit!

Aici in Africa, Dumnezeu m-a prelucrat sa inteleg mult mai profund realitatea existentei umane si mersul lumii acesteia si din nou vorbesc din punct de vedere spiritual.
De multe ori sufletul si cugetul meu sunt coplesite de bunatatea Domnului deoarece m-a ales si pe mine sa fiu a Sa si astfel sa imi poarte de grija. Imi dau seama cat de grav si periculos este pentru suflet sa traiasca in aceasta lume stapanita de dusman! Cred ca cea mai mare binecuvantare pe care o poate avea omul este sa fie al Lui, sa fie pazit de El- cel care e Stapan, “mai presus de orice putere, domnie sau stapanire”.

read more
Cuvinte de încurajare de la Paul

Cuvinte de încurajare de la Paul

Trebuie să fiu sincer cu dumneavoastră, nu prea îmi place să mă aud vorbind în public sau în acest caz, să pun multe cuvinte pe foaie dar mi-a fost pus pe inimă să zic câteva lucruri despre misiunea de aici căci vreau să încurajez în mod special tinerii dar și pe ceilalți, să vină să găsească ceea ce orașul, civilizația sau chiar lumea nu poate oferi căci este vorba despre o altfel de împlinire care nu se poate contabiliza dar se poate experimenta numai când ești pe aceste meleaguri.

read more
Mărturia Rebecăi

Mărturia Rebecăi

Ce bun este Domnul!
Am vazut saptamana aceasta ce mare bucurie e sa primesti cateva haine. Poate noi ne cumparam in fiecare luna cate o haina noua si trebuie sa fie si “la moda”, dar copiii de la scoala primesc de doua ori pe an un rand de haine si incaltaminte si sunt multumitori cu ceea ce primesc. Ii priveam cu atata admiratie in timp ce imi aratau fericiti hainele lor. Ce frumosi erau toti imbracati cu haine frumoase si curate. Acum nu le mai este atât de frig, in mod special dimineata in drum spre scoala.

read more

Anunturi

Educație

Educație

Pentru o bună desfășurare a activităților este nevoie de un număr aproximativ de 11 profesori dornici să se implice pentru cel puțin un an, motiv pentru care nevoia de voluntari și oameni instruiți în domeniu este una permanentă. Te încurajăm să te implici! Prin orice...

read more

Înscrie-te pentru a primi scrisori de informare periodice

[caldera_form id=”CF6014e726496d9″]