SUSȚINE UN COPIL

Proiectul Susține Un Copil

Acest proiect are ca scop susținerea materială a tuturor copiilor din școala Kalahari New Hope.
Prin acest program, cu ajutorul sponsorilor care contribuie lunar cu suma de 15 euro, copiilor din școală li se oferă:

1.
Hrană zilnică

În fiecare dimineață, la ora 07:00, cantina Kalahari New Hope îi așteaptă pe toți copiii școlii cu micul dejun. După terminarea orelor, toți copiii de la școală beneficiază de masa de prânz.

2.
Îmbrăcăminte

În fiecare an școlar, toți copiii primesc cel puțin două rânduri de haine și încălțăminte de sezon.
În perioada de iarnă (mai-august), când noaptea temperaturile se situează între 0º C și -10º C, copiii primesc haine groase, căciuli, fulare, șosete și lenjerie intimă. În restul anului primesc îmbrăcăminte de vară adecvată.

3.
Accesorii școlare

Pentru a putea absolvi școala, copiii primesc rechizite, ghiozdane, caiete, cărți și tot ce au nevoie pentru a putea învăța. În cadrul școlii noastre, căutăm să modernizăm clasele în mod constant punînd la dispoziția copiilor obiecte noi de mobilier și tot felul de materiale didactice, cărți de citit sau planșe interactive.

0 €/lună
Suma necesară întreținerii unui copil

Chemare la implicare financiară și prin voluntariat.

Implicarea la care îi invităm pe toți cei ce sunt interesați de lucrarea Kalahari New Hope se poate îndrepta în două direcții majore: contribuții financiare și materiale sau contribuții prin activitate de voluntariat. Cele două se completează una pe cealaltă, însă insistăm pe lângă dumneavoastră ca să ne susțieți în rugăciune, de oriunde din lume. Acest ajutor este de neprețuit.
Avem mare nevoie de voluntari cu frică de Dumnezeu dispuși să vină și să contribuie la educația copiilor de boșimani!